Emsallerine faiktir

Haziran 06, 2014

Erkeği Seksi Yapan Unsurlar !



MKD, lütfen  tüm bu yazılan çizilenin
seni insan ırkı konusunda ümitsizliğe
düşürmesine izin verme.
İş yerinde önümdeki  bilgisayar ekranları biteviye can sıkıcı işler, acayip yazışmalarla dolup, gereksiz telefon görüşmeleri  sabır  ibresini kırmızıya ittirmeye başlayınca,  kanalı değiştirip oraya buraya bakıyorum.  İyi de oluyor, acayip şeyler öğreniyor insan. Bu kaçamaklar olmasa başka türlü nereden öğrenecektim  mesela  Singapur Havayolları ile Britanya Havayollarının G-BOAD   tescil kodlu  konkort tayyaresini  1979’da Londra- Singapur arası uçuşları için kullandığını? Bu macera için de şebek gibi  uçağın sağ tarafının Singapur Havayolları, sol tarafının ise Britanya Havayolları renk ve amblemleri ile boyandığını? Çok yararlı bilgiler bunlar.
Son zamanlarda denk gelen başka bir ufuk açıcı bilgi yumağına ise, şu herkesin fikir beyanatında bulunduğu siteden ulaşmak kısmet oldu hamdolsun. “Erkeği seksi yapan unsurlar”  mevzuu  burada her türden bakış açısı ile enine boyuna irdelenip, didik didik edilerek ihtiyaç sahiplerinin bilgisine sunuluyor. Bazı beyanat erbabı işe  genç-kadın-dergisi-anketi analizi ile yaklaşıp, kibarlıktan, kültürden, yılışık olmamaktan ve bel inceliğinden dem vururken ( ha, bi de, cömertlik ve iyi araba kullanmak), hadiseyi  dinamik-mekanik boyutu ile ele alan da var; bir otomobili geri geri tek hamlede park etmek gibi… Kimisinin yaklaşımı daha gerçekçi : uzun süre erkeksiz kalmanın genç-kadın-dergisi-anketi yaklaşımı ovırrayd edeceğini savunuyor.  Tüm “unsur”ları bir  kenara bırakıp, “yarrakafedersin” şeklinde daha düz, amaç ve faydaya yönelik, yapaylıktan uzak  ve samimi bir tutum sergileyen de! Kol düğmesi, kitap okumak, "orantılı derecede iri güçlü çene yapısı direk(t) olarak seksi gösterir, altın oran ratio olayı" (vurgulama benim) bezemelerini niye okudum, onu ben de bilmiyorum. 
 

...................

BvP

 


 

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Kadın dergileriyle ergenliğimde tanıştım, (heygirl) seksten bahsedilemiyor elbette, "ay çok hoş çocuk" dönemi, açıkcası iki cins için de pleysteyşının daha önemli olduğu dönem.. Onların "hoş çocuk"ları da bir değişikti, feminen bebekyüzlü fönlü vs. Napacaktık biz bu hoş çocuklarla? Ne yapabilirdik? Bişey yapasımızın olmadığı dönemde niye bize avril lavigne ve justin tımbırleyki dayadınız? Keşke bi heygirl editörü çıkıp bu saçmalığı açıklasa.

Baronvonplastik dedi ki...

O Göz civarı makyajı ile sıska ve mutsuz bir pandayı andıran avril lavigne'i belki de işte tam "bir şey yapası" olunmayan dönemde özellikle sahaya çıkarmışlardı. Kim bilir?